O nama

O nama

Dečiji inovacioni centar nije samo institucija, već je mesto gde se snovi dečijeg otkrića susreću sa stvarnošću. U maju 2018. godine, pod vođstvom Anice Pavlović, strastvene inženjerke i ambasadorke žena u STEM-u za Srbiju, rođena je ideja da se deci otvore vrata ka beskrajnim mogućnostima nauka budućnosti. U našem centru, svako dete je zvezda koja svetli sopstvenim sjajem, a naša svrha je da ta svetlost bude vodilja u njihovom odrastanju.

O nama - video

Naša misija

Naša misija

Naša misija nije samo obrazovna - ona je putovanje. Putovanje u svet mašte, istraživanja i samootkrivanja. Kroz naše programe, razvijamo logiku i kreativnost kod dece, oslobađajući ih okova uobičajenih šablona i podstičući ih da tragaju i grade neke nove puteve. Naši mentori nisu samo edukatori, već su čarobnjaci koji otključavaju vrata ka novim idejama i mogućnostima. U našem centru, svako dete ima priliku da se izrazi shodno svojim trenutnim mogućnostima i interesovanjima i da postane tvorac svog sopstvenog sveta.

Vizija

Naša vizija: Vidimo sebe kao kreativnu radionicu gde se rađaju ideje, stvaraju lideri, gde se vraća vera u nauku i oblikuje bolja budućnost. Naša vizija nije samo san, već je to realnost koju gradimo svakog dana, podstičući decu da prošire svoje vidike, ostanu radoznala i da zavole učenje.

Način rada

Način rada: Naš način rada nije samo metodologija - to je način života. Podstičemo decu da istražuju, stvaraju i uče kroz zabavne i inspirativne aktivnosti, oslobađajući njihovu maštu i kreativnost. U našem centru, ne postoji pravilo koje kaže da se učenje ne sme mešati sa zabavom - baš naprotiv, mi verujemo da je to ključ za otkrivanje sveta na potpuno nov način. Ovde, greška nije prepreka, već prilika za napredak i prelazak na sledeći nivo “igre”.

Novi Beograd

Bulevar Milutina Milankovića 96
11 070 Novi Beograd

Beograd

Đure Jakšića 3 - Stari grad
11 000 Beograd

Novi Sad

Železnička 32
21 000 Novi Sad

Prijepolje

Aranđelovačka 11
31 300 Prijepolje

Pančevo

Mite Topalovića 10
26 000 Pančevo